Van valami szoftver, ami kimutatja az email jelszavat?
Figyelt kérdés
Bevagyok jelentkezve gmail címmel iphon-on és win10-esen mail-ben. Kb. 5 hónaoja megváltoztattam a jelszavam, akkor bejelentkeztem a telóba én pc-n is, és most egy Istenért se jut eszembe a jelszavam. Ugye így mindaddig birom használni, amíg a Win-t újra nem installálom, vagy ameddig a telefont el nem adom.
Van valami szoftver, ami kimutatja pl az összes eddigi lenyomott tasztatúra gombot, vagy valami megoldás?
Próbáltam ezzel, de ez nem ismeri fel a gmailes címem
A biztonsági kérsésre se tudom a választ, kb 15 éve csináltam ezt az email címet...biztonsági email címet se adtam meg, amire küldhetném a jelszóvisszaállítást, és telszámot sincs megadva.
2018. jan. 9. 17:56
1/2 anonim válasza:
Chrome böngészőben a beállításoko belül a rendszergazda jelszó ismeretében meg tudod tekinteni az emailes jelszavadat.
2/2 anonim válasza:
Jobb click a beviteli mezőre, utána elem megtekintése/vizsgálat. Itt kikeresed a type="password"-öt és átírod (a password szót) text-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!