Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hasznos lenne írnom a facebook...

Hasznos lenne írnom a facebooknak, hogy az oldalukon megsértették súlyosan a személyi jogaimat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
mindenképp írj nekik...ugyan mivel sérthette meg olyan súlyosan?
2018. jan. 7. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel nem tartanak fenn 2 milliárd felhasználóhoz humán erőforrás alapú supportot, akik válaszolgatnak a problémádra. Nem is tudsz kinek írni, minden gépiesítve van:

- nem találsz valamire választ? Ott a súgó.

- bajod van valakivel? Ott a jelentés gomb.

2018. jan. 7. 20:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, mert attól rendbe jön az életem, hogy jelentek valakit, aki baszakodott velem, attól a kár már megvan. pszichésen nagyon le vagyok terhelve, nem egyszerű az életem sajnos, mondhatni el vagyok átkozva.
2018. jan. 7. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor pszichológus kell neked, nem pedig a gyakori közönsége.
2018. jan. 7. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, és a Facebooktól mit vársz? Leírod (kinek?) hogy valaki zaklat és akkor szó nélkül eltüntetik a rendszerből mert te azt mondtad? Ilyen nincs.

És az ugyanúgy nem fogja a problémát megoldani. Ha letiltod, nem fog tudni kapcsolatba lépni veled. Ha ezt kijátssza több profilból akkor ne fogadj el ismeretlenektől felkérést, tiltsd le az üzenetfogadást a nem ismerős tagoktól, ne fogadd el azt az üzenet-megtekintési felkérést sem. Ha zaklatnak, akkor pedig fel kell jelenteni. Ha kezelhetetlen a helyzet akkor eltűnsz egy időre, felfüggeszted magad (ha nem vagy függő és van akaraterőd), új profilt csinálsz, stb...

2018. jan. 7. 20:32
 6/9 anonim válasza:
100%
Tök felesleges. De ha megtalálod, hogy hol tudsz nekik írni, értesíts.
2018. jan. 7. 20:35
 7/9 Alain Delon ***** válasza:
100%
Nem egyszerű az életed és a fész sz_ságain lovagolsz? Miért nem az életeddel törődsz?
2018. jan. 7. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
LoL
2018. jan. 7. 20:59
 9/9 anonim válasza:
hat miert adtal meg adatod magadrol ... amugy eleg gaz a facebook, mert kerik az adatokat, nekem fake nevem van es megakartam valtoztatni, de hivatalos dokumentumot kernek, persze az is lehetne fake :D :D :D ki az a hulye aki barmi adatot kiad magarol a mai vilagban ...
2018. jan. 8. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!