Netkábellel csatlakoztatott számítógépen hogyan tudnám megnézni a netnek a jelszavát?
Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 19:08
1/4 P.O.C. válasza:
Bár nem valami értelmes írtad le, így csak feltételezni tudom hogy valamilyen PPPoE alapú interneted van (pl DIGI, ADSL és annak akarod a jelszavát, amit csatlakozáskor kér. Nos többek között ezt az szolgáltató is megmondja ha felhívod őket.
Vagy lehet próbálkozni még ezzel a szoftverrel is: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy ugye a wifijelszót meg lehet nézni cmd-vel de mivel ez ilyen kábellel van csatlakoztatva ezt nem tudom, de arra gondoltam hogy erre is biztos van valami hasonló dolog szóval valami olyasmire gondoltam xD
2018. jan. 7. 19:40
3/4 P.O.C. válasza:
Tehát van egy routered, és annak kell a jelszava. Azt a router webes felületén találod meg. Ha írsz egy pontos típust (a routerét), talán tudok segíteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert sulis wifi, de azért köszi xD
2018. jan. 10. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!