A Wish mennyire megbízható oldal?
Ezt a billentyűzetet rendelném meg onnan, csak nem tudom hogy mennyire megbízható ez az oldal.
Amúgy valaki tud erről a billentyűzetről valamit és hogy mennyi a szállítási idő?
Kb 500 Wish-es kérdés van ezen az oldalon, csak rá kellene keresni.
Wish-ről annyit kell tudnod ha már nem néztél utána, hogy kínai oldal, annak minden rendelési velejárójával együtt (45-60 nap, áfaérték felett vámnyilatkozatot kell tenned, áfát fizetned utána + 3000 forint eljárási díjat, bővebben: posta.hu/vam.
Ami a legfontosabb, hogy kamu felülárazós trükköt használ az oldal, azt akarja elhitetni veled hogy hatalmas akciók vannak, és a 10 ezres billentyűzeted 100 ezer forintról lett leértékelve. Hát nagyon nem, ha 10 ezerbe kerül akkor még annyit sem ér. A linkelt billentyűzet egy gagyinak tűnő noname periféria amit azért akarnak gamernek eladni mert világít a billentyűzete (ez pedig a parasztvakítás kategória a kamu ár mellett).
Amúgy a linked rossz mert találati oldalra vezet, ez lesz a jó (PC-n):
Wish-en szoktam vásárolni, mert ráérős vagyok. nem restellem pontosan átnézni a kínálatot, értékeléseket is elolvasom. ritkán futottam bele hibás áruba, de a memóriakártya pont ilyen volt ( 64 Gb. helyett csak 2 Gb. volt, egy spéci beállítás miatt mutatott nagyobb kapacitást. Egerek jók voltak, bluetooth szettek is, usb kábelekkel, 2 db okos-órával sem volt gondom.
Némely oldalnál vigyázni kell, mert sok hirdetés egyszerre több terméket is árul, a legolcsóbb van "kiállítási"árnak.
Az a lényeg, hogy mielőtt megveszel valamit, előtte gondosan olvasd el a vásárlók tapasztalatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!