A steamon megvehető 30€ pubg az early acces vagy nem? Ha pedig nem akkor megéri megvenni? Véleményeket várok.
Nem early access, már dec. 21-én kijött az 1.0-ás verzió.
Ha akarsz vele játszani, akkor megéri. Mint befektetés, nem fogja visszahozni az árát.
Ahogy már írták, a játék megjelent.
Az, hogy megéri-e vagy sem azt neked kell eldönteni: tetszik a játék vagy sem?
Ha igen, akkor minden bizonnyal igen.
Közel sem tökéletes, tele van buggal, lag sem szokatlan jelenség, illetve még sokan optimalizálatlanságra is panaszkodnak (utóbbi engem nem érint). Kicsit erős "kész" játéknak nevezni, úgy gondolom kissé elhamarkodott.
Mint minden játék (legalábbis szerintem) hosszútávon csak akkor élvezetes, ha jó is vagy benne, különben elég hamar elmehet a kedved tőle, de tény, hogy idő kell megtanulni játszani.
Ha megvetted, akkor szerintem kezdésképp menj olyan helyre, ahol szoktak is lenni, ne a megnyerés legyen a cél, hanem a gyakorlás. Annak semmi értelme, hogy a meccs végéig bokorról bokorra ugrálsz és csak utolsó 5 percben harcolsz a maradék 2-3 emberrel. Persze megnyerheted, de eléggé unalmas és ugyan a camplelést faszán megtanulhatod, de igazán játszani nem :/
(gondolok itt főképp lövésre)
A Battleroyale módot pedig esetleg kipróbálhatod más ingyenes játékban is, de ugyan azt az élményt nem fogja biztosítani. pl a Fortine is sokkal másabb, másabb élményt biztosít :)
A hibái ellenére én nem bántam meg a megvételt. Elég sok időt eltöltöttem már benne és valószínűleg még el is fogok :D tehát már megérte :)
Én elég szerencsétlen vagyok ládanyitogatásokkal, de idővel visszahozza egyébként az árát, akár azzal, ha ládákat eladod, esetleg rábízod magad a szerencsére és kinyitogatod őket.
Illetve szerintem 1-3 olyan emberkét keríts, akivel/akikkel szívesen játszol, szerintem sokkal élvezetesebb csapatban. Játékon belül biztos nem fogsz találni, ismerkedésre alkalmatlan :(
Lenne akivel játszak.Köszönöm szépen az információt!
Ment a like!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!