Aliexpress visszaélés?
Nem postáznak egyre kevesebben. Sőt úgy veszem észre, hogy egyre több helyről lehet Magyarországra is rendelni.
Amúgy azóta megrendeltem még egyszer a terméket egy másik eladótól, az is ugyanolyan paraméterekkel rendelkezett. Visszakértem a pénzt. Utána ugyanettől az eladótól rendeltem még másik 4 terméket és csodák csodájára egyik sem felet meg a gyári specifikációnak. Be is jelentettem, hogy hamisítványokat árul. Annyi lett belőle, hogy az Ali kikérte tőle az árukra vonatkozó papírokat amik mind rendben voltak. Azóta is árulja a hamisított termékeket. De ez nem csak 1 boltnál van így, több tucat helyen elérhetők ezek a termékek. Szóval egy kész vicc a rendszerük. A minőséget tényleg meg kell fizetni, muszáj volt azóta megrendelnem a terméket az USA-ból, nem kevés pénzért (kb. 10-szer annyiért). De legalább normálisak voltak, mert EU-s telephelyükről küldték, így nem kellett utána adót és vámeljárást fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!