Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aliexpress visszaélés?

Aliexpress visszaélés?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy bizonyos terméket (pontosabban egy csomagot, azaz 10 darabot) Aliexpressen, ami a dokumentációban megszabott értékeket nem tudta. Vitát nyitottam, hogy hamisítványról van szó. Az eladó tudta bizonyítani hogy nem az, de én meg azt tudtam hogy tényleg nem felel meg a leírásnak, így végülis visszakaptam a pénzem. Namármost én tudom hogy hamisítványról van szó (mert van eredetim belőle), de ez nem is izgat. Viszont akkor ha megint rendelek, megint kimérem, megint bejelentem, megint visszakapom a pénzem? És ha ezt eljátszom mondjuk 10-szer? Tud olyat csinálni az eladó, hogy nekem nem ad el belőle többet? Abban biztos vagyok, hogy nem fog olyat küldeni ami megfelelne az eredeti értékeknek, mert az eredetiek kb. 30-szor annyiba kerülnek.

2018. jan. 5. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem vág az eszed úgy látom :D
2018. jan. 11. 19:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Milyen ingyenes cuccért?
2018. jan. 11. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Na az ilyenek miatt egyre kevesebben postáznak Magyarországra.
2018. máj. 13. 08:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem postáznak egyre kevesebben. Sőt úgy veszem észre, hogy egyre több helyről lehet Magyarországra is rendelni.

Amúgy azóta megrendeltem még egyszer a terméket egy másik eladótól, az is ugyanolyan paraméterekkel rendelkezett. Visszakértem a pénzt. Utána ugyanettől az eladótól rendeltem még másik 4 terméket és csodák csodájára egyik sem felet meg a gyári specifikációnak. Be is jelentettem, hogy hamisítványokat árul. Annyi lett belőle, hogy az Ali kikérte tőle az árukra vonatkozó papírokat amik mind rendben voltak. Azóta is árulja a hamisított termékeket. De ez nem csak 1 boltnál van így, több tucat helyen elérhetők ezek a termékek. Szóval egy kész vicc a rendszerük. A minőséget tényleg meg kell fizetni, muszáj volt azóta megrendelnem a terméket az USA-ból, nem kevés pénzért (kb. 10-szer annyiért). De legalább normálisak voltak, mert EU-s telephelyükről küldték, így nem kellett utána adót és vámeljárást fizetnem.

2018. máj. 13. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!