Mi baj van az iwiw-vel?
Figyelt kérdés
Egy hete nem tudom megnézni az új üzeneteimet. Csak annyit jelez, hogy fent a boriték piros és forog, ahogy szokott, de ha rákattintok, olyan, mintha nem lenne új üzenetem(és a boriték továbbra is forog).2008. okt. 25. 22:11
1/5 anonim válasza:
Becsapott a postás és nem dobta be a leveleket ;)
2/5 anonim válasza:
nekem is ezt csinálja:( sajnos nemtopm mitől lehet, meg hogy meg fog-ejavulni, legalább tudom hogy nem vagyok egyedül a problémámmal
3/5 anonim válasza:
Kísérleteznek vele:
"hogyan lehet pénz és munka nélkül fenntartani egy közösséginek nevezett portált? Mennyire lehet rossz, hogy még ÉPPEN ne hagyják ott?"
4/5 anonim válasza:
Ahogy nézem, egyre több probléma merül fel az iwiw-el. Nállam az üzenetekkel még nem volt problém. Én a már felvett és visszajelzett ismerőseimet nem látom, így csak a rendszerüzenetekből tudom kit ismerek :(
5/5 anonim válasza:
engem meg nem enged belépni az egész iwiw-be még a kezdőlapot se engedi hogy megnézzem:S
az egyik ismerősömnek is ez volt a problémája és egy idő után megszűnt csak legyen türelmed kivárni amíg helyre jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!