Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak én nem értem a NAVA-t?

Csak én nem értem a NAVA-t?

Figyelt kérdés

Nem értem,például minek tilt le fél sorozatokat (Ugye,csak 1 perces betekintők vannak ilyenkor),holott a másik fele meg szabadon nézhető,és még csak nem is az van,hogy pl az első 100 részt,hanem össze-vissza. Meg ugyan így nem engedi a 30 éves "no name"-ebb tartalmakat,amiket amúgy senki sem néz,én is azért tekintettem volna meg,mert szeretem a régi filmeket... Külön vicc kategória,mikor egy 1 perc 20 másodperces anyagból is csak az 1 perces részt engedi megnézni...

Továbbá az mi,hogy hosszú másodperceket kell várni fehér képernyővel,miután beírtam a keresőbe,amit szerettem volna... Megnéztem Wappalyzer-rel az oldalt,és kiderült,hogy WordPress alapú... Komolyan,egy szutyok WordPress dolgozik egy ilyen komoly szervezet szerverén? (Jó,elismerem,van ahova jó a WP,de egy komolyabb állami intézmény rendszerének?...) Nem rég újult meg az oldaluk,de szerintem csak a külseje lett szebb...

Azt hittem,ha valami állami rendszer,akkor azért elég komoly,nívós technikát takar.

2018. jan. 4. 18:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!