Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kapják fel a kezdő...

Miért nem kapják fel a kezdő videósokat?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért teszem fel mert én magam is üzemeltetek egy kis csatornát ami tech cuccokal foglalkozik egyszerűen nem tudom meg érteni hogy már rég óta csinálom és 10 feliratkozó abból is egy én vagyok.Nem hiszem hogy a tartalom minőségével van a gond bár lehet ez is. Valaki tudna nekem tanácsokat adni hogy hogyan kelthessem fel az emberek figyelmét ebben a tech kategóriában?

Válaszokat előre is köszönöm !

2018. jan. 4. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A célcsoport túl kicsi réteg, mégsem olyan minőségi videók, nem elég érdekes a tálalás, nem csinálod elég régóta, nincs elég videód, nem elég gyakorisággal töltesz fel, stb...

Nyugodtan belinkelheted a csatornát.

2018. jan. 4. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem linkelem be mert tiltani fog a GY.I.K
2018. jan. 4. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
de egyépként köszönöm a válaszod sokat segítettél!
2018. jan. 4. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=9fwXhM_nVYU ?

(Ha nem és elküldöd priviben belinkelem)

2018. jan. 4. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:

A TheVR is tech - rengeteg feliratkozóval. Szóval néző lehetne...

Nekem is hasonló gondom van.

Milyen régóta csinálod?

2018. jan. 5. 13:23
 6/9 A kérdező kommentje:
egy két hónapja kb 2
2018. jan. 5. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Az még nem sok a youtube-on. :)
2018. jan. 5. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

Hát, amit linkeltek, matyiprotech... Nem bántásból, de nekem kínos volt... Miért?

Mert lehet kb. 14 éves, és techvideót csinál! Olyan szintű ellentmondás ez, hogy az életkora kizárja, hogy komolyabb tanulmányokat szerzett a témából, mint az általános iskolai informatikai óra... Rendben, persze, a szabadidejében a saját szórakoztatására képezhette magát, de akkor is: olyan hiteltelen az egész. TheVR Pisti elmúlt 29, tőle elhiszem, amit mond, meg van egy ilyen lakótelepi hülyegyerek stílusa, ami egyedivé és szórakoztatóvá teszi. TheVR Jani is nagyjából egyidős Pistivel, teljesen más stílus (perverz/homo :D) de abszolút hiteles.

Matyiprotech meg semmi szakmai dolgot nem mondott, amit igen, az is homlokcsapkodást idézett elő inkább nálam. Ez nem techvideó ez sima unboxing volt. Elmondta hogy mit hová kell dugni és kész. Usb átalakítóból hangkártya? :D Nincs semmi koncepció, beült a kamera elé, nem volt összeszedett, majdnem 4 perces a videó és egy hosszú jelenet az egész... Semmi vágás.

Ez nem videózás, és ezt nem bántásból írom. Nincs stílus, nincs szakmaiság, nincs tartalom. Nem hiszem, hogy sokkal több idő, "munka" van benne, mint amennyi maga a videó. Felvette, feltöltötte. Ez 10 perc. Ez nem videózás.

Illetve: nagyon úgy néz ki, gazdag volt a Jézuska, kapott a számítógéphez cuccokat, készült 2 darab videó. Több nem lesz? És itt jön a finanszírozás: Matyiprotech nem fog venni új cuccokat, mert nincs pénze rá, illetve a forgalmazók nem vele fogják bemutattatni.

Mit tudna tenni, hogy mégis elinduljon felfelé?

- fejlessze tudását, hogy szakmai dolgokat is mondjon, és értse is, ne csak gyerekeskedjen (igen, tudom, gyerek még, de ő akar techvideót csinálni, az meg nem gyerekes dolog)

- készítsen igényes videót, nem minden a minőség. Arra lusta volt, hogy kivágja azt, hogy BESÉTÁL ÉS LEÜL a kamera elé, kivágja/ újravegye azokat a részeket, amikor bakizott vagy kereste a szavakat

- hanggal kezdjen valamit, pl. vegyen normális mikrofont

Igen, aki videózni akar, annak költenie kell rá és bele kell fektetnie az idejét is. Ez a linkelt videó nem ilyen. Mindenki kezdi valahol, az ércesebb véleményem nem sértés, hanem építő jellegű. Ha olvassa és miattam abbahagyja, az az ő döntése lesz, mert belátta, hogy igazam van. Ha folytatja és megpróbál változtatni, az szintén az ő döntése lesz, mert belátta, hogy igazam van.

2018. jan. 7. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

A THEVRTech-et se azért nézik mert tech, hanem mert ők VRPisti és Jani.

A gameplay csati nélkül nekik se lenne tech vonalon negyed ennyi féliratkozójuk se, pedig hány éve csinálják már azt a csatit is...

2018. jan. 7. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!