Be tudom állítani Facebookon, hogy miket mutasson az üzenőfalam? Kezd egy kicsit sok lenni.
Sok csoportban benne vagyok. Ebből van egy konkrét amit elég aktívan követek, sok posztra reagálok, én is posztolok illetve kommentelek is elég sokat. Négy hónapja, mióta ebbe a csoportba beléptem, a falam úgy néz ki, mintha állandóan ebben a csoportban lennék. Látok 5 posztot egymás után az említett csoportból, majd jön egy ismerősömé, és megint vagy 5 csoportbeli poszt.
Nem lehet ebben valami egyensúlyt létrehozni? Értem én, hogy a tevékenységem alapján dönti el miket pakol a falamra, de azért szeretnék mást is látni a csoporton kívül. A többi csoportból is csak elvétve látok posztokat, illetve a hirdetéseket tolják még a képembe állandóan.
Kezdjük az elején: neked nem az üzenőfaladdal van bajod, hanem a hírfolyammal
Nagyon jól látod, hogy az aktivitásod dönti el, hogy mit dob fel neked
Olyat tudsz esetleg hogy a csoport bejegyzéseit elrejted, de akkor egyet sem fogsz látni tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!