SOS. Át írtam a Wi-fi nevét, wi-fi van, de net nincs, a "WAN" nem csatlakozik. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tp linkes wi-fi. A 192.168.0.1en írtam át. Csak a nevet semmi mást nem állítottam. Kérlek segítsetek. Köszönöm2018. jan. 4. 06:35
1/5 anonim válasza:
milyen neted van? adsl?
pppoe?
indítsd újra routert,
2/5 A kérdező kommentje:
Digi net. PPoe s
2018. jan. 4. 10:07
3/5 Alex Fly válasza:
Első körben ellenőrizd le a WAN beállításokat. És azt is, hogy LAN-on keresztül van-e internet-hozzáférésed.
Ha igen, akkor nézz körül a wireless beállításoknál...
5/5 anonim válasza:
ha digi, akkor van egy CONNECT gomb a tp-link-ben és azzal csatlakozz de azért írtam hogy indítsd újra a routert,mert akkor automatikusn bebootolás utűn csatlakozik PPPoE kapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!