Most akkor letiltott Facebookon?
Figyelt kérdés
Összevesztem valakivel, aki nem volt az ismerőseim között Facebookon. Egyik nap rákerestem, de eltűnt, pedig addig fent volt. Mindenhonnan eltűnt a kommentjei is, minden. Rögtön másnap is megnéztem, akkor fent volt. Minden ugyanúgy, a képei, a kommentjei, ugyannyi ismerős minden. Tudom, van olyan hogy profil felfüggesztés. De úgy tudom, ha csinálsz egy csoportot, és felfüggeszted az adatlapt, az adminisztrátorságodat elveszíted. Viszont ő még mindig adminisztrátorként van beállítva abban a csoportban, ott is minden változatlan. Ebből arra következtettem, hogy akkor nem függesztette fel magát, hanem engem tiltott le egy napra és én ezért nem láthattam őt? Vagy megbizonyosodhatok róla máshogy, hogy tényleg letiltott-e?2010. jún. 3. 22:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!