T-home vezetékes tel. és Internet előfizetésem van. Válthatok 4g-re szolgáltatón belül? (bővebben lent)
Szerződésem van 2 éves a t-home-nál, vezetékes telefon és vezetékes Internet.
Namost ezt hűségidő felmondása nélkül leválthatom 4G képes Internetre? Ha igen, hogy megy ez? Ehhez külön küldenek SIM kártyát? Ehhez 4g-s router is kell és modem?
Laptophoz külön modem kell?
Ha elköltöznék, akkor vihetem magammal az internetet, ami telefonon jön a simkártyára? A vez telefont meg megszüntetném, erre már nincs szükségem!
Még egy fontos kérdés: Ha kimegyek néha külföldre, akkor a laptopommal ott is internetezhetek? Ehhez elég a simet kivinnem és egy usb-s sticket? Vagy hogy megy ez?
1#. Szerintem nem csak Bp-en van. De külfölön is használnám a netet,laptopon. Egyébként is Bp-re költöznék.
Válasz van még a kérdéseimre?
Van vàlasz! Van vezetèkes telefonod, ami Telekom-os, tehàt ingyenesen hivhatod a 1412-es szàmot. Ha van Telekomos mobilszàmod, akkor arrol is.
MT ugyfelazonosito jo, ha lesz kèznèl, mert kèrik + jelszo ami 5 vagy 6 szàmjegybol àll, nem tudom most pontosan.
Hidd el vàlaszolnak szivesen, felesleges itt tippelgetni.
Amugy szerintem nem tudsz vàltani, ugy, ahogy Te leirtad, de ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!