Mit tudok tenni, ha valamelyik szomszédom lopja az internet sávszélességemet? Milyen módszerrel tudom kideríteni, hogy ki teszi ezt, és hogyan tudok védekezni ellene?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakori, hogy az elvileg 100 megabites internetes sávszélességem 2-re, vagy 16-ra ugrik vissza. A T-Home-nál jeleztem a problémát, akik egy napig megfigyelték a routert, mivel új készüléket kaptam, és azt mondták, nem a modem a hibás, hanem túl sok játékot és programot töltök le a neten - ami nem igaz, mert maximum böngészni szoktam a neten, és néha-néha megnézek egy-egy youtube-os rövid videót, vagy meghallgatok egy-két zeneszámot. Hogyan tudom kideríteni, hogy ki lopja a sávszélességemet, és hogyan tudok védekezni ellene? Gondolom a jelszó megváltoztatása sem végleges megoldás, mert azt is újból, ugyanolyan könnyen fel tudja majd törni. Mit tudok tenni ellene?2017. dec. 30. 23:48
11/11 anonim válasza:
Hülyeség, wifi jelszót szinte lehetetlen hackelni, lehet akármekkora infos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!