Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek baj ha nem veszem...

Szerintetek baj ha nem veszem meg a játékokat hanem letöltöm?

Figyelt kérdés
Mostanában egész nap ezen gpndolkozok mert bűntudatom van miatta XD de diák vagyok nincs állandó keresetem hogy megvegyem.
2017. dec. 30. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően igen, baj. Mivel ez lopás. De mint írtad, meg van rá az okod, ettől függetlenül én azt javaslom, hogy egy-két olyan játékot, amit igazán szeretsz, vegyél meg (azért nem hiszem, hogy kereken 0 forint áll rendelkezésedre), mert ezzel támogatod a fejlesztőket. Nyilván te sem örülnél annak, ha csinálnál valamit, és azt mások ingyen élveznék. Régen hasonlóan voltam a dologgal mint te, mára már viszont van anyagi forrásom, és több olyan játékot is megvettem, amivel régen sokat játszottam. Még akkor is, ha ma már nem játszom egyik másikkal, de úgy éreztem, hogy ez így fair.
2017. dec. 30. 21:33
 2/11 anonim válasza:
kipróbálás szintjén lehet de ha többet játszol vele vedd meg.
2017. dec. 30. 21:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ugyam ez meg ha most nem tudom megvenni úgy játszok vele később meg akarpm mert az hogy letöltöm abba nincs semmi jó szerintem. De ha megveszem akkor olyan jó érzés tölt el hogy „igen ez a játék is megvan”. Meg szeretek a lemezeimben gyönyörködni.
2017. dec. 30. 22:52
 4/11 A kérdező kommentje:
És igen van pénzem de az nem elég egyik másik játékhoz XD
2017. dec. 30. 22:54
 5/11 T/Z ***** válasza:
51%

Nem akarlak kiábrándítani, de ha Steamen veszed meg a játékokat, akkor nem tudsz a lemezekben "gyönyörködni".

Multizol egyáltalán? Ahhoz KELL az eredeti játék, de ha csak singleben tolod, akkor felesleges.

Amúgy is ki nem állhattam amikor az eredeti játékot folyton be kellet tenni az optikai egységbe, aki meg csak simán feltört verziót használt, annak nem hangoskodott a felpörgő lemezolvasó folyton, ill. ennek köszönhetően még gyorsabban is működött a pályabetöltés nála.

Több ilyen lelkiismeretes ember kéne, mint te vagy.

Persze ha van pénz lóvéra, akkor csak vegyél szépen eredeti játékokat.

Inkább egy X-Boxot, vagy PS4-et vegyél, azokhoz aztán tényleg kénytelen leszel megvenni a játékokat. :D

2017. dec. 31. 00:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Manapság egyre inkább a multiplayer felé mennek el a játékok, márpedig ahhoz eredeti játék kell, hogy tudj vele játszani. Egyébként szerintem annyira nem drágák, hogy évente néhány játékot ne tudj megengedni magadnak. Érdemes humblebundle-t is figyelni, sokszor ingyen steames játékot adnak.
2017. dec. 31. 01:53
 7/11 Szirty ***** válasza:

"Alapvetően igen, baj. Mivel ez lopás. De mint írtad, meg van rá az okod"

Jah, akkor semmi baj :D

2017. dec. 31. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
2017-ben összesen 24 db ingyen játékot kaptam, mert fel vagyok iratkozva az összes digitális áruház hírleveleire. És nem is gagyi játékok: Company of Heroes 2, Layers of Fear, Grim Fandango, The Bureau - XCOM: Declassified, Brütal Legend, Psychonauts, Shadow Warrior, Payday 2, Saints Row 2, DIRT Showdown, GRID, Mass Effect 2, Assassin's Creed IV, stb.
2017. dec. 31. 10:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz van steamem de nem minden játék elérhatő steamen. Pl a minap vettem meg az FS16öt a mediaban ami nem steames
2017. dec. 31. 11:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Amugy igen multizok, de inkább a lelkiismeretem nem engedi hogy letöltsem. De amolyan demo gyanánt még lehet nem? Hogy megnézzem hogy fut a gépen.
2017. dec. 31. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!