Régebbi facebook üzenetek és képek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy évek óta tartó facebook beszélgetés amit szándékosan nem törlök le, sok kedves emlék van benne. Na egyetlen egy probléma van, hogy a másfél évnél régebbi képeket nem adja ki a megosztott képek közt, ha visszagörgetek se tudom megnyitni a képeket, mintha azok oda beégtek volna és ha rámegyek a "keresés a beszélgetésben" funkcióra, beírom a beszélgetés kezdetén leírt mondatokat azt írja ki, hogy nem található ilyen üzenet, holott ha görgetem vissza minden ott van. Mit tudnék kezdeni ezzel, a képeket meg a régen váltott üzeneteket, hogy tudnám megtekinteni, nekem fontosak. Valahogy meg kell mentsem.
Válaszaitokat előre is köszönöm
2017. dec. 29. 21:58
1/2 T/Z válasza:
2/2 T/Z válasza:
Itt is van némi segédszoftver:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!