Milyen kütyüvel tudná nézni kórházban lévő 83 éves anyám a Szulejmánt és egyéb hasonló sorozatokat?
Most került be anyám, akinek nagyon fontosak ezek a sorozatok. Én ezeket utálom, de inkább ez foglalja le, mint a betegsége. Amúgy agyilag tiszta.
A kórház folyosóján van wifi, azt mondták. De ágyból milyen szerkentyűt szerezzek, hogy tudja nézni? Okostelefonja van, de azt nem látja jól.
Egy mediapad vagy mi lehet a megoldás?
Szerintem is egy 10"-os tablet, vagy laptop kellene.
Nézd meg, h az okostelefonján most a kórteremben mekkora jelerőssége van a wifinek, kábé akkora lesz a többi eszköznek is.
Ha túl kevés, akkor én is inkább letölteném ezeket a részeket, és memóriakártyán/pendriveon tolnám be az eszközbe, és arról játszanám le.
Köszönöm szépen, szerzek egy tabletet valahonnan.
Holnap még a jelet is lecsekkolom. Remélem, lesz elég erős.
Köszi! :)
Köszönöm szépen a hasznos tippeket. :)
Van agybadugós fülije,a töltő meg a feje fölötti konnektorig elér talán. Holnap kipróbálom azt is.
Addig meg letöltöm valahonnan a cuccokat, beviszek egy külső vinyót. Csak nem tudom még, hogy ragasztom össze a telefonjával. Remélem, a töltő USB-je jó, (a kisebb), csak akkor nem tudja mindkettőt. Egy butuska Lenovója van.
De mindenképpen hálás vagyok. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!