Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Facebookon csinálok egy...

Ha Facebookon csinálok egy csoportot és törlöm magam, a csoport is megszűnik?

Figyelt kérdés
Az adatlap felfüggesztésénél azt írja, hogy minden visszaállítódik, ha megint aktiválom magam, de az adminisztrátor státuszom nem. Az ugye az, amikor csinálok egy csoportot. Akkor mi lesz a csoporttal, ha mégis felfüggesztem az adatlapomat? Valaki más lesz adminisztrátor vagy megszűnik a csoport? És ha újra aktiválom magam tényleg nem leszek megint automatikusan adminisztrátor?
2010. jún. 3. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

nem szűnik meg a csoport. Egy csomó adminisztrátor nélküli "magára hagyott" csoport van facebook-on.

Ha valaki az USA-ban él akkor írhat az ottani ügyfélszolgálatnak hogy visszakapja az adminisztrációs jogot, de itt európában nincs ügyfélszolgálat.

2010. jún. 3. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:
értem köszi. és akkor, ha felfüggesztés után újra aktiválok attól még visszakerülök a csoportba? vagy a sima tagságomat is elvesztem vagy csak simán nem én leszek tovább az adminisztrátor?
2010. jún. 3. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
meg igazából ennek mi az értelme? ha minden más ugyanúgy működik tovább a felfüggesztés után, ez a funkció miért nem?
2010. jún. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!