Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Steam Guard védelem 15 napos...

Steam Guard védelem 15 napos idejét hogyan lehet átugrani? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van ez a Steam Guard cucc amit be kell aktiválni steamen, hogy tudjak csere ajánlatokat csinálni de azt írja hogy 15 napot kell várni mire életbe lép.Hallottam valami olyasmit hogyha telefonra letöltjük a steamet ott meg lehet oldani, hogy ne keljen várni 15 napot. Valaki tudna segíteni, hogy pontosan hogy is kell?Válaszokat előrre is köszönöm!

#Nap #CS:GO #Steam #15day #15 day
2017. dec. 26. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet kikerülni a 15 napot biztonsági okokból. Nem lehet megoldani azt sem amiről írsz, ilyen sincs benne.
2017. dec. 26. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
pedig hallottam valami olyasmiről hogy telefonnal lehet de akkor rosszul hallottam :D
2017. dec. 26. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már hogy telefonal ki lehet kerülni de nem hiszem hogy ez igaz.. próbáld ki és ha sikerül akkor sikerül ha nem hát nem.
2017. dec. 26. 14:29
 4/5 CspCsj ***** válasza:
100%

Google első találat:

[link]

"Tárgyak azonnali elcseréléséhez vagy eladásához szükséged lesz egy legalább 7 napja engedélyezett Steam Guard mobilhitelesítőre a fiókodon. Ellenkező esetben, hogy időt biztosítsunk számodra a cserék és eladások leállítására, ha fiókod veszélybe került, a tárgyakat a Steam kézbesítés előtt 15 napig vissza fogja tartani."

2017. dec. 26. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
hmmm értem :D mentek a zöld pacsik
2017. dec. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!