Hol lehet a böngésző?
Máshol is lehet interneten nézni filmeket vagy csak a yt-n?
Televízió típusa:
PHILIPS 43PUS6162/12, 4K ULTRA SLIM SMART LED TV
Akkor írom másképp:
Nincs meg a Google vagy bármelyik böngészőnek sem az ikonja, meg a Play áruháznak sem, így még csak telepíteni se tudom....
Csak a YouTube van....
Így világos??
De Pc-vel se akarom összekötni, mert akkor pakolhatok szét mindent.
Remélem érthető......
Megfogadtam, hogy nem irok választ, mégis megteszem.
Kedves kérdező, egy nagyon frankó 4K-s SMART, azaz okos tv-t vettél. Találd már fel magad, vagy ha nem szégyelled, kérjél segitséget. Kérdésedre konkrét válasz: Igen, lehet máshol is filmet nézni, nem csak a YT-on. Pl. a webböngészőn keresztül. De ha a YT-on nézed, akkor azt is már a webböngészőn keresztül nézed. Bárhogy javitod kérdésedet, akkor is ez van. Okosodj az okostévédhez, melyhez ezuton is gratulálok!
Hasonló van nekem is.
Most mondjátok, hogy ti hol láttok itt böngészőt....
Fölső jobb sarokba a "search" keresőbe írok, akkor csak videókat talál...
A neten regized már készülékedet?
Tudod mire való a Google? Erre is:
A leirás szerint webbőngésző van benne. Nekem 5éves és LG. van, ahhoz annak idején venni kellett egy külön távirányitót, hogy a net világa előjöjjön benne, mert a hagyományossal csak a tv-t lehetett irányitani. Lehet, hogy neked is kell egy ilyet vásárolni. Itt van mi jön elő, mikor a pót távirányitó Home menűjére kattintoK:
Nem sokat értesz a dolgokhoz, ha igy se megy, javaslom kérj szakmai segitséget a boltból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!