Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon meg tudom nézni...

Facebookon meg tudom nézni úgy az üzeneteket hogy aki küldte azt higgye nem láttam?

Figyelt kérdés

4 üzenetet kaptam egy embertől, na most ha látta hogy láttam akkor az nem jó

előre is köszi

2017. dec. 21. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

bírom az ilyen gerinctelen embereket...mit fáj az neked, ha tudja, hogy láttad, csak bunkó vagy válaszolni?

az ilyen emberek szoktak aztán a legjobban felháborodni, ha a másik fél két naponta ír neki valamit, mert azt hiszi, hogy az előzőt véletlenül nem látták...és akkor kikelsz magadból, hogy téged ez már rohadtul idegesít, hogy állandóan írkál...

én például direkt ezt szoktam csinálni. majd ha képes lesz leírni, hogy hagyjam békén, akkor békénhagyom. addig viszont néha ráírok, vagy idegesítem vagy tényleg nyomós oka volt arra, hogy ne tudjon visszaírni...

2017. dec. 21. 15:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ilyenről van szó. Fogalmad sincs a dologról, de azért belepofázol, grat.
2017. dec. 21. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
nem írtad le, miről van szó, akkor mi a bajod?
2017. dec. 21. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem is kell leirnom, itt nem sztorizgatunk meg a problémáinkról beszélgetünk. GYAKORI KÉRDÉSEK.

A kérdésre válaszolj te elcseszett fogyatékos.

2017. dec. 21. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
minek válaszolna neked bárki is ilyen modorral? old meg magad akkor, ha szerinted semmi köze itt senkinek ahhoz, hogy miért szeretnéd ezt megcsinálni.
2017. dec. 21. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves (és eddig egyetlen) válaszoló. A modorodon neked kellene javítani, te kezdted el kapásból az első kommenteddel minősíteni a kérdezőt. A megoldandó probléma adott, itt senkinek sem kell tudnia a megoldás célját, nem véletlenül GYAKORI KÉRDÉSEK az oldal neve. Tényleg, csak a kérdésre kell válaszolni, nem kell faggatózni.

A kérdésre válaszolni, szerintem ezt lehetetlen megoldani. Esetleg ha felugrik a telódon a kis chat-ablak, és annak az előnézetéből meg tudod nézni. Arra a kis profilképes pöccinthető valamire gondolok. Amikor jön egy üzeneted akkor az mellett ki írja az üzenet tartalmát. Persze csak az első pár sort, regényeket nem.

2017. dec. 22. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Javítás: "A kérdésre válaszolva, szerintem ezt lehetetlen megoldani" :D
2017. dec. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!