Facebookon meg tudom nézni úgy az üzeneteket hogy aki küldte azt higgye nem láttam?
4 üzenetet kaptam egy embertől, na most ha látta hogy láttam akkor az nem jó
előre is köszi
bírom az ilyen gerinctelen embereket...mit fáj az neked, ha tudja, hogy láttad, csak bunkó vagy válaszolni?
az ilyen emberek szoktak aztán a legjobban felháborodni, ha a másik fél két naponta ír neki valamit, mert azt hiszi, hogy az előzőt véletlenül nem látták...és akkor kikelsz magadból, hogy téged ez már rohadtul idegesít, hogy állandóan írkál...
én például direkt ezt szoktam csinálni. majd ha képes lesz leírni, hogy hagyjam békén, akkor békénhagyom. addig viszont néha ráírok, vagy idegesítem vagy tényleg nyomós oka volt arra, hogy ne tudjon visszaírni...
Nem is kell leirnom, itt nem sztorizgatunk meg a problémáinkról beszélgetünk. GYAKORI KÉRDÉSEK.
A kérdésre válaszolj te elcseszett fogyatékos.
Kedves (és eddig egyetlen) válaszoló. A modorodon neked kellene javítani, te kezdted el kapásból az első kommenteddel minősíteni a kérdezőt. A megoldandó probléma adott, itt senkinek sem kell tudnia a megoldás célját, nem véletlenül GYAKORI KÉRDÉSEK az oldal neve. Tényleg, csak a kérdésre kell válaszolni, nem kell faggatózni.
A kérdésre válaszolni, szerintem ezt lehetetlen megoldani. Esetleg ha felugrik a telódon a kis chat-ablak, és annak az előnézetéből meg tudod nézni. Arra a kis profilképes pöccinthető valamire gondolok. Amikor jön egy üzeneted akkor az mellett ki írja az üzenet tartalmát. Persze csak az első pár sort, regényeket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!