Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak sem érkeznek meg az...

Másnak sem érkeznek meg az email-ek a megújult freemailre?

Figyelt kérdés
Szerda óta nem kapok meg semmilyen üzenetet, leteszteltem egy másik fiókomról írtam magamra és akkor sem érkezett meg. Mással is így van ez vagy egyedi a probléma?

2017. dec. 21. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Váltsatok már Gmailre, az isten áldjon meg...
2017. dec. 21. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Nincs olyan hét az évben hogy ne lenne valakinek valamilyen problémája a Freemail-lel. Egyszer kellene 1-2 órát rászánni és kimozdulni a komfortzónából hogy végre átregisztráld magad egy megbízható szolgáltatóra, és elfelejtsd amit évek óta művelnek ezzel a szolgáltatással. A Freemail és Citromail a többi szolgáltató által sem támogatott, más oldalak sem ajánlják a használatukat miután a rendszer nem képes minden üzenetet a címzettnek kézbesíteni.

Itt nem az a megoldás hogy mikor lesz végre jó, hanem hogy miért szívatja az ember saját magát azzal hogy még mindig ezt használja... (leginkább a lustaság hogy más fiókra váltson).

2017. dec. 21. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

#1, #2: szerintem meg nem abban kért tanácsot a kérdező, hogy mely szolgáltatónál nyisson postafiókot. Egyetértek, a Freemail egy ganaj, de nem erre irányult a kérdés.

Kérdező: kipróbáltam, nálam működik a levélfogadás is és a küldés is. A problémád viszont szerintem nem egyedi, sajnos a Freemailnél gyakoriak a felhasználók kisebb-nagyobb hányadát érintő stabilitási gondok. Általában pár óra, vagy legfeljebb 1-2 nap alatt orvosolni szokták.

2017. dec. 21. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azoknak is akik ezt nem a kérdésre tették, de a megnyugtatásuk kedvéért ezúton váltok gmail-re.
2017. dec. 21. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok évig használtam, aztán váratlanul már belépni sem tudtam. Hiába írtam, fütyültek rá, így elvesztettem a levelekkel együtt. Azóta kizárólag Gmail-t használok. A Freemail-t ideje lenne végleg elfelejteni, ha megújultm, ha nem, az alapja rossz.
2017. dec. 21. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért csak másoknak rossz mindig a freemail? Nekem jó 10 éve már lassan freemail-em van, és soha, de soha nem volt vele problémám azt leszámítva, hogy volt mikor nem fogadta el az oldal a freemail-t mikor fiókot hoztam létre és email címet kértek.
2017. dec. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!