Ha a youtube fiók igazolásnál nem szeretném kiadni a telefonszámom, akkor mi a teendő, hogyan lehetne hogy valahogy másképp kapjam meg az azonosító számjegyeket?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki meg meri adni a teló számát:D?2017. dec. 20. 21:47
1/2 anonim válasza:
Jaj, mitől rettegsz ennyire Géza? De most komolyan...én már soha nem fogom megérteni az embereket.
De ha ennyire fosol a nagy semmitől, akkor vegyél 500 ft-ért egy telefonkártyát, aztán add meg azt.
2/2 anonim válasza:
én is azt tanácsolom, ha ennyire félsz, veszel egy sim kártyát, megvárod az sms-t, aztán eldobod a kártyát...
persze aztán ha egyszer az életben szükséged lenne erre, mert mondjuk valaki ellopja a jelszavad, és így a profilod is, akkor majd nem tudod azonosítani magad semmivel...
nem tudom, mit kell parázni, de ha már itt tartunk, attól nem félsz, hogy az interneten keresztül is kémkednek utánad? azt nem akarod inkább kihúzni, kikapcsolni gépet, routert, mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!