Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom letölteni a HD...

Hogyan tudom letölteni a HD videót?

Figyelt kérdés
Lehet letölteni Chrome vagy Firefox videó letöltő kiegészítőket, ugye amik a képernyő jobb felső sarkában vannak, ezek segítségével szeretnék letölteni egy videót. Viszont vannak oldalak, ilyen pl a youtube ahol a videó alapból rossz minőségű, és át kell állítani HD-be. Hogy lehet megoldani, hogy ezekről az oldalakról a HD videót töltsék le a programok, és ne az eredeti, rossz minőségűt? Vagy esetleg utána hogy lehet HD-be átkonvertálni? A válaszokat előre is köszönöm!
2017. dec. 19. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Javaslom az [link] weblapot. Bemásolod a Youtube-videó linkjét és be tudod állítani, hogy milyen minőségben szeretnéd leszedni. Igaz, nem egy nyomógombos, de azt kapod, amit szeretnél.
2017. dec. 19. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Utána nem lehet konvertálni HD-be.

Azt nem próbáltad, hogy HD_ben indítod a videót, és úgy próbálod letölteni? Én a JDownloadert használom, ott ki lehet választani a melyik minőséget szeretném.

2017. dec. 19. 19:37
 3/4 CspCsj ***** válasza:

(Új) Firefox+Youtube esetén ez működik, felbontás-váltogatás nélkül is:

[link]

2017. dec. 19. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Chrome-oz is hozzáadható az előző. [link]
2017. dec. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!