Ha töröltek nCore-ról arány csalásé akkor regisztrálhatok megint acountot ha megint kapok valakitől meghívót?
Figyelt kérdés
Mit tehetek hogy ne jöjjenek rá hogy megint vagyok mit kell cserélnem?
(tudom hibáztam megbántam)
2017. dec. 14. 21:31
1/10 anonim válasza:
Hibaztal,vallald erte a felelosseget! Ne menj vissza az oldalra mert ip alapjan es ssd alapjan is tudnak bannolni ;)
2/10 anonim válasza:
Beazonosítanak a géped alapján is. Felesleges próbálkozás. Aki újra meghív, azt is kiteszik.
3/10 A kérdező kommentje:
És ha ujj gépet veszek mert amúgyis váltani akartam.
2017. dec. 14. 22:24
4/10 anonim válasza:
Ne hulyeskedjetek mar! Az ipje nagy esellyel dinamikus, uj mailcim, uj reg, es az isten nemjon ra, hogy ugyanaz az ember!
5/10 anonim válasza:
Mar evek ota nem szamolnak aranyt az ncoreon, mit akarsz te azzal csalni?
6/10 anonim válasza:
Végleges kitiltás? Mert akkor mindegy hogy megbántad-e.
7/10 anonim válasza:
Aranylelkű a fiú, megbánta, hogy kitiltották.
8/10 A kérdező kommentje:
Dinamikus az ip cimem mert mást ad be ha megnézem egy my ip adress oldalon, mint ami az ncore említ emailbe.
2017. dec. 15. 10:45
9/10 anonim válasza:
Gratulalok az elso ket emberkenek. Figyeld. Ezt irja az egyik, hogy SSD ban...a masik okos "Beazonosítanak a géped alapján is". Oke :D
IP cim / uj email cim es kezi csokolom. Ase tudjak fiu vagy e vagy lany.
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi biztatást mostmár aktiválni a megint meg kapott meghívót .
2017. dec. 16. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!