Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az hogy messengeren...

Miért van az hogy messengeren kijelzi, hogy fent van de nem ismerősöm (már)?

Figyelt kérdés
Tehát régebben ismerősök voltunk, beszéltünk is facen, de már töröltem és mégis kijelzi hogy ha fent van. A telefonszáma még meg van, talán ennek lehet köze hozzá? És akkor valószínűleg neki is megvan még a számom? Vagy elég ha csak egyikőnknek van meg a másik száma és akkor kijelzi hogy fent van?

2017. dec. 14. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom be van kapcsolva a névjegyek szinkronizálása mindkettőtöknek, így ha mind a kettőtöknek megvan egymás telefonszáma akkor a Messenger automatikusan felveszi.
2017. dec. 14. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2017. dec. 14. 23:00
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Ez engem is érdekelne. Én is töröltem egy ismerősömet face-ről, töröltem a számát is a névjegyzékből, Viber-ről is és mégis látom, ha fent van Messengeren. Ez azt jelenti, hogy ő is lát engem?

2017. dec. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!