A Paypal profilomhoz tartozó telefonszámom megváltozott. Segítség?
Megoldottam a dolgot:
Európában Írországban van a Paypal központja.
Ezt a számot hívtam fel voip-szolgáltatáson keresztül (pl.: Dingtone, TalkU, Telos): +35314369111.
Itt angolul folyt az ügyintézés, megkérdezték az e-mail címemet, postai címemet, a régi számom és el tudtam intézni. Azért nem akartam másik accountot nyitni, mert érkezett erre a számlára némi pénz... :-)
Köszi.
Szia. Én személy szerint nem tudtam jobbat. Ha az angol nyelvű hívás miatt izgulnál, nekem is rossz volt (németes vagyok). Lebetűztem előre a NATO rendszer szerint az e-mailemet és a tel.számomat is. Szó szerint megizzadtam vele. Már nem is emlékeztem rá, de még a szülővárosom címével regisztráltam a Paypal-ra és úgy oldódott meg, hogy elmondtam neki a vidéki címemet ém mondtam, hogy B.pestre költöztem, ahol több címem is volt és nem emlékszem, mivel regisztráltam be.
A fent említett voip telefonoknál adnak egy kezdő kreditet, általában 10 egység, amit ha ügyesen használsz fel, megoldható vele a feladat. Persze vehetsz is ilyen krediteket, vagy ahogy én csináltam, reklámokat néztem és appokat telepítettem a telefonomra a kreditekért...
Írhatsz privátot, ha nem oldódott meg és segítség kellene.
Anélkül hogy letöltenék valami VOIP szolgáltatást nem lehet hívni? Próbáltam az össz telefonszámukat de nem engedi, elég gáz hogy ekkora cég a paypal és ilyen nehézkes velük beszélni, Twitteren, facebookon, emailbe és mindenhol írtam nekik, de botrányos a válasz idő, és a segítség adásuk mert semmi hasznosat nem segítettek. :D
Most jutottam el addig hogy akkor ténylg hívni kell őket... ha alig tudok is angolul de hívni sem olyan egyszerűű ezek szerint :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!