Tele kérdése:
Laptop nem érzékeli az internet kábelt, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy ACER ASPIRE 5570Z laptopom,eddig tplink wifivel használtam,de most vettem hozzá internet kábelt.Bedugtam az új vezetéket,ésa routeren nem villanik fel annak a jelzése,hogy bevan dugva,se a laptopon nem ad be semmit.Megpróbáltamaz új vezetékkel a pc-n az meg jó.Próbálkoztam azzal,hogy a laptopra telepitek hálókártya drivert,de ehhez a laptophoz 4 féle driver van,intel,atheros,qualcomm atheros.Honnan tudjam,hogy melyik kell nekem?
2017. dec. 9. 09:19
1/2 P.O.C. válasza:
Elég valószínű hogy driver hiány. Az AIDA64 gyönyörű szépen megmondja neked, milyen típusú LAN vezérlőd van.
Egyébként elég ha megnézed, milyen Wi-Fi kártyád van az eszközkezelőben. Ugyan olyan márkájú lesz a LAN is.
Olyan ritkán van hogy pl a Wi-Fi Intel, a LAN meg Atheros.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,sikerült. .)
2017. dec. 9. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!