Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Levonta az összes pénzemet a...

Levonta az összes pénzemet a bankkártyámról egy oldalon leadott rendelés?

Figyelt kérdés
Leadtam egy rendelést az interneten. Bankkártyával fizettem, beírtam az adatokat, 5.000 FT értékben ehelyett az egyenlegemet megnéztem ma a bizonylaton és több mint 70.000 FT-al lettem szegényebb. Ilyet egyáltalán hogy tudnak megcsinálni? Mást nem vásároltam, a kártyát sem hagytam el. Mi a jó Isten ez?

2017. dec. 8. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
írj nekik .
2017. dec. 8. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a sima bankkártyád adatait adtad meg, akkor sajnos meg tudják c sinálni.

Annyi pénzt vehetnek le, amennyi a kártyán van...

"web kártya", "virtuális kártya" és hasonló néven azért szoktak kártyát adni a számla mellé, hogy vásárlásra legyen használva és csak annyi legyen ráutalva, amennyi kell a vásárlásnál...

Milyen oldalon rendeltél?

Kártyát bankban tiltasd le minél gyorsabban, mert ha egyszer levettek ennyi pénzt, bármikor máskor is le tudnak, amíg a kártya le nem jár...

Bankban is megkérdezheted hogy ilyenkor mi a teendő, mert kár ért...

2017. dec. 8. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Te utaltál, vagy megbízást csináltál? Megbízás esetén, mivel megadod a kártyaadatokat, annyit vesznek le amennyit gondolnak. Melyik ez az oldal?

Ha valami noname akkor ne csodálkozz

2017. dec. 8. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Megnézted a számlatörténeted hogy hova tűnt a pénz?
2017. dec. 8. 11:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Voltam bent azóta a bankban és letiltattam a kártyámat.

Pár nap múlva kell visszamenni, addig ők is többet tudnak mondani hogy pontosan mikor, mire történt a levétel, egyenlőre annyi bizonyos hogy valaki visszaélt vele és egy elektronikai üzletben vásárolt a pénzemmel.

Valószínűleg nem az internetes rendelésemen múlt a dolog, talán valamelyik okostojás ismerősöm írhatta le a kártya adataimat és így könnyen vásárolhatott is vele. Remélem sikerül kideríteni ki volt az.

2017. dec. 8. 16:41
 6/7 szántóvető ***** válasza:
100%
nem okostojás hanem bűnöző.mindenképp tegyél feljelentést ha a bank tud szolgálni konkrétumokkal.
2017. dec. 8. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
az ismerős ha nem egy embertelen féreg .
2017. dec. 8. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!