Wi-fi adapter vagy hálózati kártya?
Tp-linkből inkább ez, mert ez is ac600-as, mint a dlink amit linkrltél: [link]
Persze csak ha a routered támogatja az ac szabványt
Persze ettől függetlenül a kábeles megoldás még mindig olcsóbb és stabilabb. Bár én pont ilyet használok, mint amit linkeltem, nekem semmi panaszom, tökéletesen múködik
Kábel stabilabb, gyorsabb és biztonságosabb.
Nagyobb a tudása a szabványnak, a wifit eleve ilyen utazós "valami legyen menet közben is" dologra tervezték és nem lépett ezen az igénytelen szinten túl ma sem.
Ha játékra (mmo) is használod a géped akkor mindenképpen kábel mert lagmentes wifi nem létezik, mindegyik lagol.
Amit meg lehet szokni azt mondják de ha egy fúrással megúszol 300 káromkodást amikor a lagg miatt mellémegy valami az nem ár érte :)
Nagyon-nagyon érzékelhető.
Ám a játékosok teljesítményét nem különösebben befolyásolja, ugyanis idővel megszokják.
Úgy játszanak idővel hogy számítanak a kapcsolati hibára és beszámítják automatikusan az időzítésekben :)
A lol csinált ilyen felmérést azt hiszem, ők mindenkinek a vezetékes netet tanácsolják wifi helyett.
A felmérésük eredménye, hogy a teljesítménybe nem igazán számít bele őket is meglepte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!