Csak nekem vagy másoknak is napokig tart?
Figyelt kérdés
Jófogáson csak én tapasztalom vagy másoknak is ez van hogy napokig kell várni mire egy hirdetést várólistáról aktivra tesznek át?2017. dec. 7. 14:16
1/3 anonim válasza:
Többször hirdettem már ott - időbe telt, de pár óra alatt aktiválták a hirdetést.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor csak nekem van ilyen szerencsém, az egyik 2-3 napja van függőben a másikat tegnap este raktam fel és még mindig semmi.
2017. dec. 7. 14:26
3/3 anonim válasza:
nagyon változó, nekem pár hete volt, hogy legalább 10-12 órát vártam, míg aktiválták...de próbálom a lehető legmesszebbre elkerülni azt a hulladék oldalt.
a héten vásárolni akartam valakitől, írtam telefonszám híjján privát üzenetet az eladónak. kis idő múlva visszaírt, és én erről csak azért értesültem, mert épp megnéztem az oldalt...váltottunk pár üzenetet, ezalatt egyszer kaptam e-mailt, hogy privát üzenetet kaptam, ezt is jó 2 órával később...és ez évek óta ilyen, undorító, hogy annó mikor még létezett az apród, egy normálisan működő oldal volt, felvásárolták, most jelen pillanatban a magyar piac egyetlen all-in-one apróhirdetési platformja, és kvázi használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!