Mozilla nem enged semmit könyvjelzőzni. Mi lehet a gond?
Legutóbbi laptop újratelepítés óta a mozilla nem enged se eszköztárba húzással, se "oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz" lehetőséggel könyvjelzőt menteni. Ugyanaz a Mozilla lett telepítve ami előtte volt, úgyhogy ez nem lehet gond. Már próbáltam letörölni és másikat feltenni, meg ugyanezt a verziót is újratelepíteni, de nem engedi így se. Nem ír ki semmit,nem is csinál semmit, egyszerűen nem reagál a könyvjelzőzési lehetőségekre és nem ment. Az eszköztárnál korábban odahuzásnál megjelent, most ha odahúzom simán átdobja az adott lapot új ablakba és ennyi. Gondolom valami beállítás lehet rossz. Ötlet?
Köszi a válaszokat
Először is: a böngésző neve Firefox, nem Mozilla.
Másodszor: Mi a verziója? Menü -> Help -> About Firefox menüpontban tudod ellenőrizni.
Harmadszor: A CTRL+D billentyűkombinációra sem reagál?
Értem Firefox, de nekem valahogy a Mozilla ragadt meg, de azért jó tudni melyik a pontos. :)
A verziót próbáltam többet is, egyikkel sem.
A billentyűkombinációra semmi sem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!