Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem találom meg a...

Miért nem találom meg a keresett személyt Facebookon?

Figyelt kérdés
beírtam keresőbe nem találja, megnéztem ismerősök között ott sem, meg néztem amit beszéltünk ott meg nem enged neki írni és googleba beírtam a nevét rámentem és azt írta, hogy "Nincs jogosultságod hozzáférni ehhez a profilhoz"

#internet #profil.facebook
2017. dec. 2. 20:42
 1/4 anonim válasza:
100%
Letiltott.
2017. dec. 2. 20:44
 2/4 anonim válasza:
Letiltott. Velem is megtörtént már az ilyen.
2017. dec. 5. 19:16
 3/4 anonim válasza:
Velem ugyanez történt meg, csak úgy, hogy nem tiltottuk le egymást. Megnéztük a tiltási listánkat is meg minden, linkkel is megpróbáltuk, semmi. Erre van ötletetek, hogy mi lehet?
2017. dec. 10. 15:36
 4/4 anonim válasza:
Talán próbáljátok meg úgy, hogy ugyanarról a PC-ről, de különböző böngészőből belépni a facebookjaitokba, elvileg utána látható válik. Legalábbis ezt írta egy hasonló problémával küszködő páros. Vagy még az is lehet (bár kétlem) a probléma, hogy nincs közös ismerősötök és mindkettőtöknek be van állítva az, hogy csak ismerős ismerősei adhatnak hozzá titeket a listájukhoz és így nem látjátok egymást, ekkor legalább egyikőtöknek meg kell változtatni ezt a beállítást. (De amúgy gondolom van közös ismerősötök szóval ez nem annyira valószínű opció.)
2017. dec. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!