Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kapom meg a meghívót?

Miért nem kapom meg a meghívót?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm küldött nekem meghívót a s barat .hu oldalról. Nem jött meg, több napja. Vipmail-os a fiókom.

Megbízható munkatárs, szóval biztos elküldte.

2017. dec. 2. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Az email szolgaltatod annal kevesbe megbizhato.
2017. dec. 2. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:

van freemail fiókom, az se lesz jó?

melyik a legjobb? mert akkor csinálok olyat

2017. dec. 2. 11:31
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Igazából a magyar e-mail szolgáltatók közül gané mind. Freemail alatt rengetegszer fordult elő olyan, hogy regisztráltam egy akármilyen témájú oldalon, és a visszaigazoló email több órába telt mire megjött (vagy meg se jött), ezzel szemben gmail alatt abban a másodperben megjött, ahogy ráklikkeltem a regisztráció gombra.

Nem tudom miért, ilyen lassúak a magyar levelező szerverek, mint ha nekik nem is fénysebességgel közlekedne a vezetékbe a jel.

Ha nem akarsz szívni, használj te is Google Mail -t! Ott azonnal megkapod az összeset. Max annyi történhet hogy a spam mappába landol, amit ugyan úgy meg tudsz nézni.

2017. dec. 2. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Használj gmailt, ne ilyen kukás vipmailt és társait.
2017. dec. 2. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem amióta csak az eszemet tudom Freemail-em van és tökéletesen működik. Ahova eddig azt az email címet használtam ott tökéletesen működött pedig már vettem online tartalmat is (win10 kulcs) amiről a levél benne a kulccsal a Freemail címemre jött és szinte azonnal. Egyébként van Gmail címem is, mert van ahova nem is tudok mást megadni. Ilyen ez.
2017. dec. 2. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!