Hogyan facebookon kapcsolattartót beállítani?
Figyelt kérdés
Ugye facebookon lehet kapcsolattartót beállítani , azaz olyan embert , aki a halálod után hozzáférést kap a fiókodhoz , vagy ha valami gond van vissza tud segíteni a facebookodba . Ezt elvileg az általános beállításokban a "Fiók felfüggesztése" mellett van , de nekem nem jeleníti meg . Mit tudok tenni ?2017. nov. 25. 01:31
1/2 A kérdező kommentje:
*hogyan tudok
2017. nov. 25. 01:33
2/2 anonim válasza:
Én telefonról csináltam annak idején, mert feldobta, hogy jelöljek ki három embert, akik ha kizárom magam, vissza tudják állítani a jelszavam.
Ez úgy van, ha kéred a visszaállítást, mindhárman kapnak egy kódrészletet, ami csak együtt oldja fel a fiókodat.
Tehát nekem úgy lett beállítva, hogy a Facebook maga adta ki, mint opciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!