Hova utalta a pénze a paypal, amit a meg nem érkezett termék miatt igényeltem vissza?
Figyelt kérdés
Lejárt a kártyám, így amiről rendelgettem eddig azt paypalról letöröltem és feltöltöttem az újat. Viszont 2,5 hónapig nem jött meg két termék, kaptam refundot, a paypal jezi, hogy jóvá írták a régi kártyámra.... ilyenkor mi van? Hol kéne jeleznem, hogy bocsi, de pont azért raktam fel új kártyát (ugyanaz a bankszamlaszam) mert már lejárt? Gondolom így a pénzem eltűnt az éterben.2017. nov. 23. 11:13
1/3 anonim válasza:
Lejárt kártyára nem tudnak utalni. Ezek szerint még ráutalták. Egyébként van bizonyos idő, amíg lejárt kártyára is utalnak, de ugye nem a bankkártyára megy a pénz, hanem a bankszámládra, vagyis inkább a bank szolgáltatóval kellene beszélni, esetleg ránézni a bankszámla kivonatra, nincs e zárolva, amit csak személyesen lehet felvenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi. Eddig mindig szépen visszakerült a bakszámlámra egyből, lehetett látni a netbankos történetben. De már két napja volt, hogy jóvá írta a paypal a refundot, netbankban meg semmi. :( Nem értem, hogy nem érzékelték, hogy hiába arról a kártyáról lett véve, az már nem létezik.
2017. nov. 23. 12:39
3/3 A kérdező kommentje:
Vagyis én is így gondoltam, hogy a bankszámla ugyanaz és az a lényeg, de ezek szerint mégsem.
2017. nov. 23. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!