Utorrentnél, hogy tudom beállítani a feltöltési sebbeséget?
A letöltéssel 200 fölött szokott lenni nincs gond a visszatöltés alig megy mindkettő korlátlanra van állítva és csak 0,9kb/s-körül mozog.Így kifognak tiltani:(:(:(Mit állítsak be?
Az bezavarhat,h én Németországból töltök?
A feltöltési sebességed nem csak attól függ milyen a neted. Ha éppen nincs az adott torrenthez senki sem aki tölteni, hibába osztod meg.
1. A 2.x-es verziót használd.
2. Beállítások->Beállítások->BitTorrent->Protocol Encryption Outgoing: Erőltetve
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A 2-verziót használom és olyan filmet töltök amit sokan töltenek és mégis visszafele alig megy.A beállításokban átállítottam erőltetve,így majd gyorsabb lesz?Vagy ezt miért kell?Nem igazán értek hozzá.
Köszönöm.
Nagy mértékben attól függ hogy mien neted van.
De ha feltöltesz akkor ne tölts le is!
A letöltést ne állítsd korlátlanra, mert az ADSL-t amúgy sem a feltöltésre találták ki. A feltöltés jóval kevesebbel fog menni , állítsd korlátlanra és a letöltést vedd vissza jócskán!
Nem hiszem hogy Németország az gáz lenne :)
A te feltöltésed nem befolyásolja a letöltők száma, mert nem rendelkezel böszme nettel. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!