Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet kamu iwiwet csinálni?

Hogy lehet kamu iwiwet csinálni?

Figyelt kérdés
Valakinek írnék vmit,de ismeretlenül szeretném.
2010. jún. 1. 08:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki névtelenül írna valamit amivel ÁLLÍTÓLAG segíteni akar, én biztos nem hinném el. Ha nem rossz szándékkal teszi, miért nem meri hozzá a nevét adni?
2010. jún. 1. 11:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért mert van egy szemét alak,aki mindenkit rettegésben tart maga körül,felnőttet,gyereket és nem derülhet ki az ő számára a kilétünk.Kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől.Azért köszi,aki válaszolt.
2010. jún. 1. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ne spekuláljatok már

a kérdés nem arra vonatkozott ti helyeslitek-e a dolgot.ha nem, akkor ne válaszoljatok

2010. jún. 1. 11:09
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
Oké, igazad van, bármit is mondasz, te vagy a jó tündér...
2010. jún. 1. 11:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jótündér,max a gyerekemnek segítek ezzel,ártani meg senkinek nem fogok,nem is ez a cél.Van egyébként még rengeteg kérdés az oldalon,nem kötelező az enyémen lovagolni,én nem bántottam meg senkit.
2010. jún. 1. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Tényleg marha idegesítő, hogy a Kérdezővel szemétkedtek, miközben azt sem tudjátok, hogy Ki ő; Mi ő, vagy mit szeretne..

Inkább te/ti vagytok szánalmasak! És igaza van, menj más kérdéshez szekálódni, ha ettől te boldog leszel..!

2010. jún. 1. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:

szia!

én szívesen meghallgatom a sztorit!!

ne törődj a kötekedő emberekkel.

ha akarod írd meg privre,de nem muszáj...

amúgy sok sikert!!

:D

2010. jún. 1. 15:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi,holnap megírom,most nem tudom,mert a picikém itt ugrál az ölemben.
2010. jún. 1. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!