Zsomnitrix kérdése:
Az normális ha 15 mb-os netünk van és ebből letölt pl a steam 900-800 kb/s-ot?
Figyelt kérdés
Inviteles 15mb os csomagunk van és tudom hogy a steam en kevesebb a letöltési idő mint máshol de leteszteltem több internet sebesség mérőn (ki volt kapcsolva mindenen a net) de ugyan olyan sebességgel töltött2017. nov. 21. 19:37
1/5 anonim válasza:
A maximalis sebesseged ( 15Mb/s= ) 1875 KB/s ennek csak a felet hasznalja ki a letoltes de ezt barmi okozhatja szerveroldali korlatozas is de lehet hogy nalad van problema de azt irtad tesztelted a letoltesi sebesseget de azt nem irtad mennyit mertel
2/5 anonim válasza:
1#: "... leteszteltem több internet sebesség mérőn (ki volt kapcsolva mindenen a net) de ugyan olyan sebességgel töltött"
Ha a sebesseg mérőkön annyi volt akkor annyi amit éppen a router tud továbbítani.
Amúgy wifiről használod?
Ha wifiről használod akkor simán lehet internet csökkenés.
A legnagyobb sebességet akkor érheted el ha kábellel összekötöd a routert és a géped.
3/5 A kérdező kommentje:
a routerem 300M et ír és kábelen netezem és az internet mérő 5mb/s ot ír
2017. nov. 22. 19:11
4/5 A kérdező kommentje:
ja hogy a felét im idiot valamikor volt olyan is hogy 1.1mb ot töltött a steam az nagyon ritkán van de mostanában 700-500 kb ot tölt
2017. nov. 22. 19:14
5/5 anonim válasza:
Router nelkul probald ki: a modemet kozvetlenul a gepbe kotod, PPPoE kapcsolat, beirod a jelszot.
Ha igy is 5 Mbps a letoltes, akkor telefonalj a szolgaltatonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!