Most megint mi az istenre volt ez jó?
Figyelt kérdés
Megújult a Firefox böngésző. Eddig az oldal bal felső sarkában megtaláltam a kedvenc, gyakrabban látogatott, könyvjelzőzött vagy fontosabb weblapokat. Most hol a bánatos kis fa5zomban keressem őket?#kedvenc #könyvjelzők Firefox
2017. nov. 21. 12:54
1/8 anonim válasza:
Gyönyörködj benne, hogy milyen szééép, már wintizes, edzs-kopi dizájnt kapott, meg miegymás :D
2/8 anonim válasza:
Engem inkább a memory leak zavar ami miatt 4-6-8gigáig is simán felmegy egy idő után a fogyasztása.
3/8 anonim válasza:
#2 Pedig úgy volt beharangozva, hogy kevesebb memóriát eszik, szóval a látásoddal lehet baj. Kettőslátás, vagy ilyesmi. :)
4/8 anonim válasza:
nyomd meg a menü melletti gombot (balra) és visszajön (oldalsávok megjelenítése)
5/8 anonim válasza:
#3 nyolcszoros látás inkább, de több fórumon is kitárgyalták már, hogy a többszálas futás miatt nem tudták normálisan megírni a garbage collectort és bizony jóval több esély van memory leakre. Ez elég nagy probléma hogy enginet váltanak és kettőt visszalépnek vele.
Egy ideig valóban kevesebbet fogyaszt és gyorsabb is, pár óra után felgyülemlik a szemét.
6/8 anonim válasza:
Fent ahol vannak a megnyitott lapok/fülek, ott jobbklikk (nem a fülre) és "Könyvjelző eszköztár". Jobb felső sarokban ahol elő tudod hozni a beállításokat találsz egy ilyen fekete vonalakból álló könyvespolc-szerű kinézetű ikont. Klikk rá arra, azon belül "Könyvjelzők", "Könyvjelzőzési eszközök", "Könyvjelzők menü hozzáadása az eszköztárhoz". Az ikonja valahogy így néz ki: ,_, - valami ilyesmi szerű lapos tálca amin rajta van a csillag jel. Ezek után abból az előhozott menüből el fogsz tudni minden könyvjelzőt attól függetlenül hogyan mentetted el.
7/8 anonim válasza:
Ja a könyvjelző eszköztárat csak azért említettem meg, hogy hátha neked az tűnt el. Én használom mindig, ilyenkor a címsor alatt jelenik meg pár könyvjelző.
8/8 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet! Tényleg kétségbe voltam esve. Tavasszal készülök hazaköltözni Németországból, és azért mentettem el több mint száz oldalt, mert ezekben fontos információk vannak felújításról, fűtésről, kertépítésről és más hasznos dolgokról.
2017. nov. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!