1/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
ez nagyon rossz hogy legörgetni nem lehet
2017. nov. 20. 22:45
4/6 anonim válasza:
Lehet görgetni, amikor az aljára ér - a Tumblrhez, a Youtubehoz, és a Facebookhoz hasonlóan - betölti az újabb találatokat és lehet tovább folytatni. Kissé nem annyira gördülékenyen megy, mint az előbb említett nagy oldalaknál, de ez van.
5/6 A kérdező kommentje:
elég hamar megáll, nem tudom próbáltd-e, de nekem nem megy tovább
2017. nov. 21. 13:35
6/6 anonim válasza:
32 bites Firefox 52.0.2-el (ez még nem a Quantum) egy ősrégi (~10 éves) laptopon eléggé régi cikkekig jutottam el:
A trükk: az URL-ben meg lehet adni oldalszámot is:
(Persze szerény szakmai véleményem szerint nem ártana egy részletes kereső, ahol mondjuk lehetne dátum szerint szűrni; illetve egy lapszámozás - pagination - jellegű navigációs elem amellyel rá lehetne ugorni a kívánt lapra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!