Hogyan kell letölteni a movieport.hu-ról? Mindig valami teszt meg egészen más jön ki a "letöltés"-re kattintva.
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 21:09
1/6 anonim válasza:
Erre az oldalra gondolsz?
Vegyük pl ezt:
[link] 2010/05/31/ilyen_a_formam_the_back_up_plan_2010_feliratos
1. Katt a nagy képre, eljutsz ide: *****
2. A Letöltés gomb tulajdonképp egy átverés mert egy reklám és átvisz egy másik oldalra aminek semmi köze a filmhez.
3. Az oldalhoz ez a lejátszó kell: [link]
Ha telepíted akkor az első oldalon a 4 pipából csak az utolsót hagyd meg. A következő oldalon pedig szedd ki a pipát a Norton mellől.
4. Ha elindítod a filmet be tudod állítani a DivX Plus opciói között az automatikus letöltést.
Jobb gomb a filmen -> Preferences-> General fülecske->Auto-save all video downloads: pipa
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2010. jún. 1. 14:18
3/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, amiket írtál, megy is a film. De hova tölti le? És honnan tudom, hogy meddig tart a letöltés?
2010. jún. 1. 15:05
4/6 anonim válasza:
Ahol kipipáltad a négyzetet a fölött vagy egy nagy gomb, Katt oda és be tudod állítani hova tölti.
5/6 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm! Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy az olyan típusú filmeket, mint pl. az Éli könyve és a A fáraó sírja hogyan kell letölteni? Ezeknél el sem tudom indítani a lejátszást, egészen más oldalakra visznek el..
2010. jún. 2. 12:28
6/6 anonim válasza:
Az Éli könyvénél simán megy a lejátszás ugyanúgy. Rákatt a Continue gombra és el is indult. Úgyanúgy DivX-es tehát a DivX Web Player lementi ezt is a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!