A Fürés (saw) első részét hogyan kel telepíteni? Mármint a játékra utalok ezzel.
Pontosabban:
Letöltöttem, de nincs SETUP vagy bármi amivel lehetne mit csinálni, egy csomó winrar file van.
Letöltés innen történt: *****
A válaszotokat nagyon megköszönném ha hasznos is lenne :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezt be kell mountolni egy virtuális meghajtóba, csak kövesd az általam leírt lépéseket:
-Töltsd le a Daemon Tools nevű programot Google->Daemon tools letöltés
-Telepítsd fel (ha toolbarokat is telepíteni akar, azokat ne telepítsd)
-Indítsd újra a gépedet (kivételesen ez is szükséges)
-Ha minden jól ment, már megy, láthatod a tálca jobb szélén az ikonját (egy villám), ha mégsem menne, akkor indítsd el
-Kattints egyszer rá bal egérgombbal, és ha van ott más szöveg is az "Unmount..."-on kívül, akkor kattints rá, és keresd meg a file-t, amit kibontottál (az iso-t), ha nincs ott, akkor egyszer jobb egérgombbal, a legfelső, és itt change drive... valami hasonló, ott állítsd 1-re.
-Ezután legtöbb esetben automatikusan elindul a telepítés, ha nem teszi, akkor a sajátgépben megtalálod ugyanazon betűjel alatt, mint amit a Daemon tools-ban láttál.
Na most ujjabb hiba :'( Megvan ez mind, cracket letöltöttem beraktam a megfelelő helyre és ezt írja ki: [link]
Lesz ebböl a játék egyáltalán?
Ez már nem a játék hibája.
Telepítsd újra a DirectX-et, vagy töltsd le ezt a dll-t:
és tedd a Windows/system32-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!