Mobilinternet miért nem tudom megosztani sehogy se usb portos wifi routerrel?
Van egy mobilinternet előfizetések az ugye egy SIM kártyán ha telefonba tabletbe vagy számítógépbe teszem bele a SIM kártyát ott működik az internet!
Viszont én úgy szeretném hogy van egy D-link DWR-116 is WI-FI-s routerem amin vagy egy usb port és a SIM kártyát bele tettem egy usb-s stick be és úgy a routerbe de sehogyan sem akar működni ha belépek a router bealításaiba böngészőn keresztül ott beállítottam, hogy 3G/4G stick ről menjen az internet még az orszagot is és szolgáltatót is megadtam egyébként telekomos és beírtam a pin kódot is de hiába próbálok csatlakozni a routerbe valamiért nem csatlakozik ha sikerül is a csatlakozás akkor is kb 10mp múlva bontja!
Nem értem hogy miért és utána hívtam a szolgáltatót de ott sem tudtak sokmindent mondani csak annyit hogy esetleg az APN hét még írjam be azt, hogy internet.telekom de úgy sem akart de egyébként próbáltam sokféleképpen de sehogy sem valamit én csinálhatnak rosszul és reseteten is vagy 2 szer szerintetek mi lehet a hiba most sokat nem tudok róla mondani mert nem vagyok otthon de biztos vagyok benne hogy valami apró probléma lehet valakinek esetleg valaki ötlete nincs köszi!
Az a baj, hogy ezek az USB modem kelezésére is alkalmas routerek, nem kezelik egyetemesen az összes modemet. Van egy kompatibilitás listájuk is.
A tiéd rajta van ezen a listán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!