Van egy web oldal ahonnan töröltetni szeretném az én bejegyzésemet, azonban én magam nem törölhetem, illetve az oldal üzemeltetőjével se tudom felvenni a kapcsolatot. Most mit csináljak?
Nem tudom mit vársz. Semmi konkrétumot nem tudni.
Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy van egy beteg állatod, mi a baja ? Nem tudjuk, hogy kutya vagy macska vagy kacsa. nem tudjuk a részleteket, és egyáltalán semmit. Jobbulást neki.
Önként írtad kommentjeid.
Mások önként válaszoltak kommentjeidre.
Ha a tiedet törlik, értelmetlenné válik az egész oldal, mert olyan bejegyzéshet vannak válaszok, ami bejegyzés nincs is.
.
"A szó elszáll, az írás megmarad!"
Az pedig természetes, hogy te nem törölheted, hiszen mi lenne a weblapból, ha mindenki azt töröl balőle, amihez kedve ven?
Mielőtt MONDASZ valamit, jól meg kell gondolnod,
mielőtt LEÍROD, amit gondolsz, háromszorosan.
Ha te nem tudod felvenni a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével, akkor mi, akik még azt sem tudjuk higy melyik oldalról van szó, mégis mi a francot csinálhatnák? Vagy ha csak a panaszkodás a cél, akkor...
Ó te szegény, úgy sajnállak! ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!