Miért nem megy ebayen a vásárlás paypallal?
Figyelt kérdés
Rákapcsolok arra,amit vásárolni szeretnék. Kiadja a fizetéses részt, ott kiválasztom, hogy paypallal fizetek. Kidobja a paypal ablakot,beírom a nevem,jelszavam. Ezután megáll a folyamat, csak dolgozik, dolgozik, míg az van kiírva,hogy "verifying your information",de nem lép tovább egyáltalán. Össze van fűzve az ebay a paypal számlámmal, van is pénz rajta. Ismerősök is megnézték, akik szoktak vásárolni, de szerintük a paypallal nem oké valami, mert ahogy megpróbálták azt a terméket a saját ebay fiókjukkal és az én paypalommal megvásárolni náluk is csak dolgozott,és nem lépett tovább. De minden be van állítva a paypalba is, és már nincs ötletem, hogy mi lehet a gond. Napok óta ezzel szórakozok már. Esetleg valakinek ötlet? nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm a válaszokat.2017. nov. 10. 11:38
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Kipróbáltam többel is, másik gépen is.
2017. nov. 10. 12:00
3/8 Kálmán Zsolt válasza:
Nekem is ez volt.
Na végre megoldódott....
Okulásul másoknak is:
Regisztráláskor a "Firts név"-nél nem az első (vezetéknevet) nevet kell megadni, hanem a keresztnevet...
Mert ugye magyarban van csak elöl a vezetéknév...
Egyszerűnek tűnik, de lett tőle pár ősz hajszálam mire rájöttem...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A név úgy van alapból, igazából feladtam végül, mert minden lehetséges dolgot megpróbáltam már, mégse működött, így más oldalról rendeltem azóta inkább. Azért köszönöm a válaszokat! :)
2017. nov. 23. 16:09
6/8 anonim válasza:
Szia, megörültem, de mégsem lett jó...
7/8 anonim válasza:
Ebay frissített valamit ami összevész a Paypallal, nem működik nálam sem, se mobilról se semmilyen (Linuxos) böngészőről. Viszont a Kanadai Ebay még a régi rendszer szerint működik, ott nincs ez a hiba Ebay.ca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!