Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A PayPal/Ebay mennyire biztons...

A PayPal/Ebay mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

2017. nov. 7. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

paypal virtuális bankszámla, google it.

ebay - olyan mint a vatera random eladókkal van ami valós van ami fake google it

2017. nov. 7. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A PayPal biztonságos. Az ebayen pedig idegen emberek árulnak. Vagy megbízol bennük, vagy nem. De az ebay védi a vásárlókat, hogyha átvernek, akkor vissza tudod hívni a pénzed.
2017. nov. 7. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olcso cuccokat gyakran veszek Kinabol. Ami nem felelt meg, ott visszakaptam a penzem.
2017. nov. 7. 21:52
 4/5 darida válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján mindkettő biztonságos.
2017. nov. 14. 09:26
 5/5 anonim válasza:

Mindkettő biztonságos.Inkább konkrét tapasztalataimat irom.

E-bay:Vannak rajta megbizhatóak,és(főleg a távol keletről)átverősek is,de eddig ezen kivül anyagi jellegű(!!)problémám nem volt vele(aztán hogy néha mit küldenek,az más kérdés).Nem megérkezett áru esetén,ha az eladó nem tudja bizonyitani(pl.regisztrált küldés),hogy a vevő átvette az árut,akkor 30 nap után visszafizetik az áru árát a számládra.(kéretik ezzel nem visszaélni mert ha gyanus lesz egy állandoan pénztvisszakérő vevő letulthatnak)

Paypal:Az egyik legmegbizhatóbb fizetési forma,igaz,hogy kissé magasabb árfolyamon számolja át a devizákat,mint a sima bankkártyás fizetés,de gond esetén pénzt visszaszerezni(40 nap után)sokkal egyszerűbb,és gyorsabb.A biztosnságrol annyit,hogy nekem már kétszer volt életemben külföldi netes bankkártyavisszaélésem,amikor reklomálnom kellett abanknál,hogy a kapott fizetési értesitést nem én hajtottam végre és adják vissza a pénzt amit leszedtek.Ilyenkor egyenkénti számlaellenőrzésem volt egyenként visszanézve az elmult egy honap költéseit.Sima bolti vásárlásnál,egyenként megkérdezték,hogy igazolom-e hogy én voltam,ha Paypal fizetést láttak a számlán,azt nem is vizsgálták,mondván azzal nem tud egy bankkártyacsaló visszaélni tehát azt automatikusan hiteles költésnek vették.

2017. nov. 14. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!