Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van érezhető különbség az...

Beatrix555 kérdése:

Van érezhető különbség az 1000 mbit/ sec és az 50 mbit/sec internet között?

Figyelt kérdés
Sziasztok!lehetőség nyílt nálunk is, hogy megrendeljük az 1000 mbit / sec. internetet. Nagyon örültem neki elsőre, de elbizonytalanodtam, mert azt hallottam valakitől, hogy ez igazából nem jelent érezhető különbséget egy egyszerű felhasználó számára az internethasználat közben. Internetezés, játék, filmletöltés... ezekre használom a netet. Van értelme előfizetni rá? Vagy tényleg nincs különbség köztük? Ha igen miben nyilvánul meg? Pár másodperccel gyorsabb oldalbetöltés? vagy 20-25 perc helyett hamarabb töltődik le a film? ( ha igen mennyivel? ) Köszönöm előre is a válaszokat.

#internet #internet 1000 mbit/sec
2017. nov. 7. 15:17
 1/6 Captain Logic ***** válasza:
Hátpedigde. Főleg, ha nagyobb család van.
2017. nov. 7. 15:18
 2/6 Dongaben ***** válasza:
100%
Azt vedd figyelembe, hogy az 1000-es NET-hez olyan hardver kell, ami azt ki tudja használni. Ha nincs ilyen, és tervbe sincs véve, akkor felesleges valóban.
2017. nov. 7. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy fajlok letoltesenel 20x gyorsabb. Ez azt jelenti, hogy 1GB eddig 2 perc 40 masodperc alatt jott le, az ujal 8 sec alatt. Ha a merevlemez birja.

Bongeszest alapvetoen nem befolyasolja ekkora sebesseg. Esetleg Youtube videokat tudtok egyszerre tobbet is nezni 4K-ban.

2017. nov. 7. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem 1000-es netem van

semmivel sem töltődik be gyorsabban egy weboldal,mint az 50-el

2017. nov. 7. 17:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igen, sokan vagyunk rá, 5-en, gyakran több eszközzel is.

Most újítottam be egy elég drága pc.be, mind proci, mind merevlemez mind videokártya terén, és ram terén is nagyon erős gép lett. Szóval kihasználni mindenképpen ki fogja tudni.

1 gb film? Nekem eddig azt kb 20 perc alatt töltötte le... ha nincs 1 perc sem egy ilyen letöltése, akkor már tényleg megéri :) ( de ha 5 perc, még akkor is :)

Szóval akkor a sima böngészésnél az oldalak betöltésénél nem jelent előnyt, de hogy a letöltésnél érezhető, az nagyon jó hír.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2017. nov. 7. 20:24
 6/6 Captain Logic ***** válasza:
nekem az 500-as az ilyen 7-10gb-os filmet 2-5 perc alatt húzza le.
2017. nov. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!