A 3 éves laptopomon van Wifi, a mostani routeremmel csak vezetékkel lehet netezni, pedig elvileg vez nélkül is kellene tudnom. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Eddig stickkel neteztem, ill egy antennás vevővel, most előfizetést változtattam, mert a stick tönkrement, és kaptam az új csomagban egy kis routert is.De csak vezetékkel működik.2017. nov. 5. 19:54
1/3 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, néhány órával ezelőtt ezzel a laptoppal, amivel csak vezetékkel tudok wifizni - egy ismerősnél voltam, és az ő wifis netjére sem tudtam vezeték nélkül rácsatlakozni, pedig a jelszót is beírtuk rendesen
2017. nov. 5. 20:00
2/3 Robivosi válasza:
Akkor a laptop wifi routerjével van gond. Vírus, driver gond lehet, vagy maga a hardver halt meg.
3/3 A kérdező kommentje:
A laptop kijelez találatokat, sőt, azt is, hogy csatlakoztatva és kiváló - csak nem tudok megnyitni semmit.
2017. nov. 6. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!