Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nyitok egy portot a ruterem...

Ha nyitok egy portot a ruteremen, akkor miért jelzi zártnak a www.yougetsignal.com?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

a) A szolgáltatód NAT-ol. Nagyobb cégnél simán kérheted, hogy kapj publikusat, kisebbeknél esélyed nincs.

b) Van még egy router/modemrouter a tiéd előtt, azon is portot kell nyitni a következő routerig

c) Azzal próbálkozz, amit használni szeretnél, ezek a távoli oldalak nem megbízhatóan adnak eredményt.

2017. nov. 5. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy megnyitod azt a portot, nem csak forwardolod egy masik gepnek?

Azon a masik gepen nyitva van a port?

2017. nov. 5. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Én csak forwardolom, az nem elég? én azt hittem, hogy attol már nyitva van
2017. nov. 5. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, attol van nyitva ha valaszol a keresekre.

Peldaul inditasz egy ftp szervert a gepeden a 22-es porton.

Ezt forwardolod a kulso 1984-es portra.

Ezzel nyitod meg a routeren az 1984-es portot, amin kivulrol elerheted a gepeden levo ftp szervert.

2017. nov. 5. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van, valami kell válaszoljon is. Ha meg is van nyitva a port és a progi is megy ami válaszol akkor még mindig ott a tűzfal a windowsban. A teszt erejéig inkább kapcsold ki a tűzfalat aztán ha minden ok akkor visszakapcsolod és kinyitod ott is a portot, aztán megint teszt.
2017. nov. 10. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!